events

Samenkomen, delen én leren: dat is de kern van de events welke ik organiseer via Hum. Behalve dat het leuk is om te sparren met anderen, ga je altijd de deur uit met praktische handvatten & staan de hapjes & drankjes voor je klaar. 

Op deze pagina vind je de events, met de data erbij. Vaak werk ik in groepen van 6 tot 12 personen, zodat jij echt de ruimte krijgt om aan de slag te gaan. 

Zie ik je snel bij één van de events?
Aanmelden kan onderaan deze pagina of via w/app: 
06-21504445

Voel je welkom!

Jeanine

#inspirerend #gezellig #groeidoor

vrouwen

verbinding

Ben jij toe aan verandering in je carrière? Overweeg je om voor jezelf te starten, zit je in de beginfase van je onderneming óf sla je (het liefst) een hele andere weg in, in je loopbaan? Dan is "Vrouwenverbinding" een bijeenkomst om zeker bij te zijn! 

 
Tijdens deze middag wordt je geïnspireerd door boeiende en relevante trainingen, om jouw weg als werkende te versterken. Je krijgt direct praktische handvatten mee. Handig om ook thuis makkelijk te herhalen, zo vaak als nodig. 
 
Daarnaast kom je in contact met andere gelijkgestemde & is er meer dan genoeg ruimte om elkaar verder te helpen, maar ook om nieuwe netwerkrelaties op te bouwen. 


Voel jij dat het tijd is voor meer impact? Dan ben je van harte welkom. Het programma wordt verrijkt met verschillende hapjes & drankjes.

Er zijn per zondag 2 rondes. Je kunt je inschrijven voor een voorkeurstijd. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeurstijd.

Wanneer: Zondag 23 juni '24
Tijd: 10:00 - 13:00 (nog 5 plekjes) of 14:00 - 17:00 (nog 1 plek) 
Thema: Energieke groei (kom in de flow!)


Wanneer: Zondag 20 oktober '24
Tijd: 10:00 - 13:00 of 14:00 - 17:00 
Thema: Nog niet bekend

Waar: Stationsplein 4C in Zwijndrecht
Prijs: €35,00 (incl. hapjes & drankjes)