Over Jeanine

Als manager deed ik jarenlange ervaring op in het begeleiden van veranderprocessen. De betrokkenheid van het team vergroten, eerlijke & respectvolle communicatie en functionele bevlogenheid zorgden ervoor dat het team grote successen heeft behaald. 

Deze 3 pijlers staan centraal in m'n trainingen aan organisaties en begeleiding. De nuances binnen het beheersen van deze vaardigheden luisteren vaak erg nauw. Ik kom snel tot de (echte) kern & communiceer dit helder, eerlijk & respectvol. 

Om mijn vaardigheden meetbaar te maken volgde ik een aantal opleidingen: 

 🎯 Vitaliteitscoach
 🎯 Creatief counselen
 🎯 Basis coaching 

 🎯 Management opleiding 


Wat ik verder deed? Ik stond een aantal jaar voor de klas, werkte als vrijwilliger op in de kinderopvang & deed ervaring op bij verschillende zakelijke dienstverleners. In mijn persoonlijke rugzak draag ik een berg aan levenservaring mee, als geen ander weet ik hoe het voelt om door veranderprocessen te gaan.

Mijn persoonlijke missie is om jouw helderheid te bieden, zodat jij (weer) keuzes kan maken die bij jou passen. Met een voorliefde voor groei, veerkracht & veranderprocessen, richtte ik 'Hum Counseling' op.
Benieuwd hoe ik over andere onderwerpen denk? Klik dan door naar mijn artikelen. 

Voor persoonlijke groei

Hum Counseling staat voor persoonlijke groei, waarbij ik veerkracht als één van de belangrijkste pijlers zie. De 'Hummingbird', ofwel de kolibrie, is het symbool van veerkracht. Het is dan ook naar de naam van dit prachtige beestje, waar ik mijn werk naar heb vernoemd.